Tuesday, July 4, 2017

Kenkäkaapin uusimmat

Ja tästä syytä kyllä täysin Instagramia - tuota tämän päivän sovellusta, joka löytyy melkein jokaisen puhelimesta, ja joka osaa aiheuttaa ajoittain jonkin verran myös erilaisia mielitekoja. Sieltähän minä tosiaan alkuun bongasin ennen juhannusta, ja tuon jälkeen ei tainut kuluakaan puolta päivääkään kun olin vuorostaan Facebookin kautta jonotuslistalla. Sandaalien merkki Fama  ja nämä ovat Maisonilta. Tälläiset ajattomat kauniit sandaalit, juhlaan sekä arkeen ovat miellyttäneet silmääni jo todella pitkään!

P6263583
P6263582

Olen aivan rakastunut näihin sandaaleihin! Minusta nämä toimivat aivan mielettömän hyvin melkein mekon kuin mekon kanssa, ja myös shortsien kanssa arjessa nämä ovat todella kauniit. :) Mitä te pidätte näitä ja löytyykö teiltä vastaavanlaisia? 

8 comments:

 1. Ihanat sandaalit <3 Mä ostin vähän samanlaiset New Yorkin reissulta ja nyt vaan odottelen kuumeisesti että olisi sellaiset säät että niitä pääsisi täälläkin käyttämään :) Kivaa tiistaita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus, minäkin pidän niistä tavattoman paljon! :) Sinun sandaalisi kuulostavat myös tavattoman kauniilta. Postaathan niistä pian oman postauksen!

   Levollista alkavaa viikonloppua teidän ihanalle perheelle.<3

   Delete
 2. Kauniit sandaalit, sopivat varmasti maksimekkojen kanssa juhliin kuin myös arkeen sekä rannalle!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis Katri! Nämä ovat kyllä todella monikäyttöiset, menevät lopulta niin monen kanssa. :)

   Ihanaa alkavaa viikoloppua! :)

   Delete
 3. Ihanat! Mullakin oli joskus tuon tapaiset mutta hukkasin ne :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eikä Elli :( Osaan niin kuvitella kuinka tuo asia on varmasti harmittanut, äsh! Toivottavasti joku päivä löydät kuitenkin vielä omasi. :))

   Ihanaa alkavaa viikonloppua. :)

   Delete
 4. Olen samaa mieltä, mielettömän kauniit.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥