Thursday, July 20, 2017

Meidän keittiö

Nauti arjen pienistä asioista -  Tämä sanonta on hyvin lähellä sydäntäni.  Oli se sitten rauhallinen kahvi hetki rakkaan seurassa, puhtaat lakanat tai ihan pionit omalta pihamaalta poimittuna - osaan pysähtyä nauttimaan näistä hetkistä. Tällä viikolla olen monet kerrat pysähtynyt nauttimaan keittiömme yksinkertaisesta olemuksesta, ja yhtenä aamuna tuli tartuttua kameran varteen ja otettua muuta kuvakin.

IMG_5849
P7184077

Keittiömme värimaailma jatkaa hyvin pitkälti olohuoneen sävyjen kanssa, ja sisustukseltaan se on hyvin yksinkertainen. Ennen muuttoa emme tosiaan sen suurempia muutoksia tehneet keittiölle, vain kaapit kävivät maalarilla ja vetimet vaihtuivat myös siinä samassa.  :) 

P7204066
P7204049

Yksinkertaisen ilmeen takia keittiö on helppo pitää myös puhtaana, ja tämä jos mikä on minulle tärkeää, sillä keittiö on meillä se ensimmäinen asia, minkä vieras näkee heti astuessaan sisään.

Joskus sen sisustamisen ei tarvitse olla minusta niin erikoista, ollaksensa kaunista. Ihanaa torstaita kaikille!

6 comments:

 1. Ihana sisustus! :) Oispa mullakin sellainen kämppä missä olisi kunnon keittiö sisustettavana :D
  Mutta yksinkertaisuus toimii tosiaankin!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Roxy, ja ihana kuulla että meidän keittiö ihastutti sinua. :)) Joskus sen ei tarvitse olla tosiaan ihmeellistä, ollaksen kaunista!

   Ihanaa uutta viikkoa kaunokainen! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Ja minä tykkään sinusta todella palkon! <3

   Delete
 3. Ihanalta näyttää <3 ja useinhan kuitenkin yksinkertainen sisustus on se paras <3 tavara paljoudesta tulee helposti liian tukkoisa ja "ähky" :) Kivaa alkavaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinäpä se sanoit! :) Kiitos murunen jälleen ihanasta viestistä. <3<3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥