Friday, July 14, 2017

Olohuoneen sohvapöydällä

Nappasin pitkästä aikaa taas kuvia meidän olohuoneesta kauniin luonnonvalon innoittamana. Olohuoneessa ei ole mitään sen suurempia muutoksia tapahtunut sitten viime kerran, mutta huomaa taas, miten pienetkin asiat piristävät kokonaisuutta! Kaivoin pitkästä aikaa esille tuon rottinkisen tarjottimen, ja olohuoneen Liatorp sai hetkessä uuden ilmeen. Kahvipöydän viimeistelin vielä tuoreella kesäkimpulla, jonka tyttären kanssa haimme torilta muutama päivä sitten. Myös muutamia viikkoja sitten ostamani lasinaluset kauniin tekstin kera tulevat paremmin esille, kun rottinkinen tarjotin tuo oman kontrastinsa. Miten voikin niin pieni asia kuin tarjotin tehdä niin paljon?

IMG_5595IMG_5659
P7124013P7124014

Tässä pieni olohuonepäivitys! Ei tosiaan sen suurempia ole tapahtunut viime kerrasta, mutta kuten todettua, voi niillä pienilläkin jutuilla saada aikaiseksi piristystä. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua! 

2 comments:

 1. Katseeni kiinnittyi tuohon ihanaan lusikkaan, mistä noin huippuja lusikoita löytyy?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostimme tuollaisen lusikkasarjan Kroatiasta, minusta nämä olivat hauska kopio näistä alkuperäisistä Villeroyn valikoista: https://www.stockmann.com/product/new-wave-caffe-kahvilusikka/1172481643
   :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥