Saturday, August 26, 2017

Bette Box ja elokuu

*Yhteistyössä Bette Boxi

Heinäkuun lopussa minuun otettiin yhteyttä Bette Boxista, jossa ihana yhteyshenkilöni kyseli, olisiko minulla innostusta tehdä hieman yhteistyötä heidän kanssaan. Viestiä lukiessani tytär istui juuri tuolloin vierelläni, ja siinä samalla myös hänen mielenkiintonsa heräsi.  Me molemmat rakastamme kokeilla uusia tuotteita, joten tämä yhteistyö ehdotus sopi meille kuin nenä päähän!

Bette Boxin ensimmäinen tilaus saapui meille elokuun alussa, ja meillä tykästyttiin kovasti tämän sisältöön. Minusta sisältö oli ajankohtainen, ja teema: Back to the basic oli meidän mielestä todella onnistunut.

P8114185 P8114187

Elokuun boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Manna Kadar Prime Time 25$ / 2g.
"Meikinpohjustusvoide toimii sekä silmä että huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksensa. Pitää meikin paikoillaan, tasoittaa ihon sävyä meikin alla ja ehkäisee sävyn leviämistä ja kerääntymistä juonteisiin."

Ibero Ripsentaivutin n. 4,90€ / kpl
"Metallinen ripsentaivutin klassisessa mallissa, jonka suosio on säilynyt jo vuosia. Helppo tapa korostaa silmiä vähemmällä meikillä! Vinkki: taivuta ripset ennen ripsivärin levittämistä, niin saat kestävämmän lopputuloksen. Saatavana K-citymarketista.

Lumene klassikko uudistava yövoide 5,90€ / 50ml
"Kosteuttava yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja jättää ihon pehmeämmäksi ja hyvinvoivaksi. Antioksidanttipitoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältävä yhdistelmä hellii ihoasi rauhoittaen ja kosteuttaen sitä hellävaraisesti."

Nivea Intensive care käsivoide 4,20 € / 75ml
"Runsaasti manteliöljyä sisältävä uudistunut käsivoide ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Klassinen Nivea-tuoksu on miellyttävä ja mieto. Näppärän kokoinen pakkaus sujahtaa helposti laukkuun mukaan."

Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisä n.27€/60tbl
"Kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Ravintolisä sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sinkkiä, kysteiiniä ja peltokorteuutetta."

Näiden ihanien tuotteiden lisäksi mukana tuli testattavaksi myös Cleanin raikas tuoksunäyte sekä Listerinen suuvesi. Arvoltaan elokuun boxi oli lähes 65€.

P8174220P8174210

Tyttären kanssa jaoimme tämän laatikon sisällön ( ajatellen tietysti tuotteiden sopivuutta hänelle )  ja ajatukseni oli myös palata toisen postauksen kera, missä tulisin erikseen vielä esittämään meidän suosikit!

Onko Bette Boxi teille entuudestaan jo tuttu? Jos ei, niin nyt te ihanat lukijat voitte myös tilata tämän boksin hintaan 15,90€ koodilla ELISABETES 27.8.2017 astiEtu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. :)

1 comment:

  1. Ihana Bette Box, täytyykin tarttua alennukseen <3 Kiitos <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥