Monday, August 14, 2017

Loppukesän tapahtumia

Blogin puolella tämä loppukesä on ollut varsin hiljainen, sillä tietokoneen avaaminen ei ole ollut ensimmäisenä mielessä. Tähän kesään on mahtunut niin paljon ihania asioita, että en edes tiedä mistä aloittaa!? Meidän perhe on osannut ottaa tästä kesästä kaiken ilon irti, ja nurkan takana odottava syksykään ei tunnu läheskään niin pahalta, kun sydämessä on niin paljoa ihania muistoja joihin palata kun syksyn pimeys on täällä.

Loppukesän aikana...

-  Olen mininlomaillut Tampereella. Tyttärellä oli siellä koripalloturnaus, joten mieheni kanssa päätimme varata hotellista huoneen meille, ja nauttia pelien ohessa myöskin Tampereen keskustasta. Tuon viikonlopun aikana sain rutistaa myös rakasta ystävääni, ja nauttia kirjaimellisesti sushiöverit. Tuona viikonloppuna emme mieheni kanssa muuta siis syönytkään kuin sushia. :D

-  Juhlinut sekä isoveljeni 40-vuotis syntymäpäiviä, että ystäväni 30-vuotis päiviä perheen ja ystävien ympäröimänä.

-  Nauttinut jalkapallosta! Kesän aikana aloitin jalkapallon pelaamisen naisten joukkueessa, ja voi että kuinka olenkaan nauttinut. Nyt tulevana viikonloppuna meillä on ensimmäinen turnaus, johon aiomme osallistua. Mimmi-Cup järjestetään hyväntekeväisyysturnauksena, ja minusta on ihana saada olla mukana tukemassa tätä tapahtumaa.

Näyttökuva 2017-08-14 kello 11.06.59

- Kokeilin suppailua parhaan ystäväni kanssa, ja voi että kuinka pidinkään siitä! Se ei ollut läheskään niin vaikeaa, mitä olin ajatellut ja ehdottomasti aion mennä vielä uudelleen. 

- Sain nauttia kiireettömistä hetkistä rakkaiden kanssa. Meillä on ollut monia levollisia hetkiä niin perheen että ystävien seurassa. Se tunne on vaan paras, kun saat kaikki rakkaat saman pöydän ympärille ja mihinkään ei ole kiire.

- Vauvauutisia on mahtunut myös tähänkin kesään. 

- Taloprojektimme ei ole edennyt kaupungin suhteen mihinkään suuntaan, mutta mieheni kanssa olemme saaneet talon pohjan suunniteltua ja kokonaisuus on meille selvä. Toivottavasti pääsisimme tämän syksyn aikana aloittamaan edes pohjien kaivamisen. Pidetään siis sormet ja varpaat ristissä tämän asian suhteen.

Näyttökuva 2017-08-14 kello 11.07.18Näyttökuva 2017-08-14 kello 11.07.48

Ja tiedättekö mikä tässä kaikessa on parasta, vaikka kesäloma on nyt virallisesti ohitse!? Kalenterissa on pitkälle syksyyn merkattu vaikka mitä ihanaa ohjelmaa, joten toivotaan, että nurkan takana odottava syksy olisi meille kaikille lämmin ja mukanansa se toisi monia ihania hetkiä.

Tämän viikon tunnelmia kannattaa seurata Instagramissa @elissabetes puolella, erityisesti aikajanan puolella tulee jaettua arkisempia kuvia sekä videoita arjesta. Ihanaa uutta viikkoa ja kuullaan huomenna jälleen lisää. :)

4 comments:

 1. Täällä on myös tiedossa syksylle paljon mukavia juttuja joten ei niin paljoa harmita vaikka kesä taittuu pian syksyyn.
  Vitsi miten paljon tykkään sinun vaatteista, tuo henkkiksen vaaleansininen mekko on ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kunpa tämä syksy toisi mukanansa myös meidän näkemisen. <3 Olisi niin suuri ilo saada tavata sinut viimeinen. <3<3

   Levollista sunnuntaita teidän perheelle Nanni :))

   Delete
 2. Ihania kesäkuulumisia <3 Iloa ja mukavia hetkiä syksyysi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä kesä oli kyllä erityisen ihana, ja ihanien muistojen voimin syksykin tuntuu nyt aikast ihanalta. <3 Kiitos viestistä murunen ja ihanaa sunnuntaita. <3:)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥