Tuesday, September 26, 2017

Bette Box ja syyskuu

*Yhteistyössä Bette Boxi

P9114279

Jälleen olisi luvassa Bette Boxin sisältöä, ja nyt vuorossa olisikin syyskuu!

Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri n. 17,90 / 9g
" Ultra-hienojakoinen ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta että pitkäkestoista pysyvyyttä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista."

Blister Bliss Flip Ultra Moisturizing Huulivoide n. 3,95 € / 7g
# Kostetuttavaa sheavoita sisältävän, mustikanmakuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista."

Nivea Creme Care Waterproof Silmämeikinpoistoaine n. 6,,00 € / 125ml
"Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä. Hellävarainen, pantenolia sisältävä tuote myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista."

Vichy Mineral 89 Daily Booster Tiiviste n. 23,50 € / 50ml
"Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia, kuten lähdevettä ja hyaluroniahappoa, käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Saatavilla apteekeista ja Ego-myymälöistä."


Schwarzkopf Bc Scalp Genesis Syväpuhdistava Shampoo n. 19,50 € / 200 ml
" Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode - yhdistettä ja B3- vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. Saatavana parturi-kampaamoista sekä Sokos - ja Stockmann tavarataloista.

Mukana tuli myös kokeiltavaksi sokerittomat SB12 Boost- ravintolisäpurukumit, Vichyn virkistävä vartaloemulsio sekä Kenzon uutuustuoksu.

P9114288

Tällä kertaa suurin osa tuotteista jäi minulle kokeiluun. Blistexin huulivoiteen annoin tyttärelle, mutta hyvä että hän ehti sitä edes kokeilemaan, kun isi pyysi saada sen itsellensä. Juuri sopivasti vanha rasva teki kuulemma loppuansa. :D

Hiukan jo tutustuin lokakuun tulevaan sisältöön, ja lukemani mukaan ensi kuun sisältö onkin koottu bloggaajien lempituotteista. Innolla jäämme siis odottaman ensi kuuta! Täältä voit tilata itsellesi tai lahjaksi uusimman Bette Boxin. :)

1 comment:

  1. Pitäisiköhän minunkin tilata tuo boxi itselleni, pitkään olen sitä miettinyt. Ihanaa keskiviikkoa muru sinulle <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥