Wednesday, September 13, 2017

Postaustoiveita?

Näin syksyn tullen ajattelin nyt ensimmäistä kertaa ikinä kääntyä teidän rakkaiden lukijoiden puoleen ja kysellä,  teidän toiveita sekä mieltymyksiä postausaiheiden suhteen. Vanhat lukijat ovat varmastikin huomanneet blogin aiheiden muutokset, ja Indiedaysilla olen muoti- kategoriasta siirtynyt Lifien puolelle, postausaiheetkin ovat enemmän Lifestyle tänä päivänä. Olen siis aikoinaan blogini aloittanut päivän asu ja kuulumisien muodossa, mutta nyt pikkuhiljaa on alkanut löytymään se oma mieluinen suunta. Sisustus on nyt muuton jälkeen ollut iso puheenaihe täällä, ja niitä aiheita onkin tasaisesti toivottu. Kodin sisustamisen kaveriksi tulen jossain vaiheessa liittämään uuden talon rakentamisen ja sen etenemisen, kunhan vain saamme paperiasiat lopullisesti päätökseen.

IMG_7900

Kommenttiboksi on teitä varten ihanat, joten jättäkää viestiä ja kertokaa mitä aiheita te haluatte juuri nyt lukea? Haluatteko enemmän postauksia päivän asuista, kauneudesta vai kiinnostaako se ihan tavallinen arki myös? Kiitos jo etukäteen ideoista ja toiveista! 

7 comments:

 1. Moikka itse olen kiinnostunut urheilusta ja musiikista niin olisi kiva tietää seuraatko urheilua ja sitten top10 biisit joita kuuntelet t.Jani-75

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Jani ja kiitos ennen kaikkea kivasta viestistä! Laitan nuo toiveesi ylös, ja ehdottomasti palaan omien postausten kera niihin tässä syksyn mittaan. :))

   Mukavaa uutta viikkoa sinne! :)

   Delete
 2. Ainakin päivän asut kiinnostaa, sun tyyli on niin kiva! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Anonyymi ihanasta viestistä. <3 Koitan saada asuja enemmän tänne blogin puolelle. :))

   Ihanaa uutta viikkoa ihana. :)

   Delete
 3. Tervetuloa Lifien puolelle! Huomasin siirtymisesi toissapäivänä ja se oli ihana piristys päivään! <3

  Minua kiinnostaa kovasti sistustukseen liittyvät postaukset, sekä pukeutuminen ja se jokapäiväinen elämä. Kuvasi ovat aina olleet minulle todella inspiroivia ja silmäni vangitsijoita; luovuutesi on jotain ainutlaatuista ja se että jaat sitä muiden iloksi on niiden näkijöille todellinen lahja! <3

  ReplyDelete
 4. Voi murunen <3 :´) Kiitos niin paljon sanoistasi ja jaat kullan arvoista aikaa blogini parissa. <3

  ReplyDelete
 5. Erityisesti talon rakentaminen ja sisustaminen kiinnostaa. Mikä talo ja malli teille on tulossa?
  Anni

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥