Monday, September 25, 2017

Sisustushimotus

Tiedättekö sen tunteen, kun jokin juttu palaa säännöllisin väliajoin mieleen? Minun mieltäni on viime keväästä asti kummitellut Ikat Kerelan tyynynpäällinen. Monesti olen klikannut tuon jo ostoskoriin, mutta joka ikinen kerta olen myös ottanut peruutus askeleen.

Meidän olohuoneen lattialla löytyy tällä hetkellä Elloksen Tanger matto harmaassa sävyssä ja pelkään, että tuo kuvio ottaa lopulta liian suuren vallan ja rauhallisuus katoaa sisustuksesta. En vaan jotenki osaa hahmottaa näiden kahden toimivuutta todellisuudessa yhteen...
Untitled #109Ajatuksissa on siis monet kerrat mallailtu tuota kaksikkoa, ja välillä olen jopa vakuuttunut tuon harmaa graafisen tyynynpäällisen toimivuudesta valkoiseen sisustukseen, ja kuinka se toisi oman kaivatun ryhdikkyytensä pimeneviin syysiltoihin. Vaaleanpunaisella ja harmaalla vielä viimeistelisin tuon kuvion hallitsevaa olemusta.

Mutta hitsit kun ei vaan osaa päättää! Mitä mieltä te olette? Kyllä vai Ei - tälle sisustushimotukselle? :)

4 comments:

 1. Hyvin toimii yhdessä! <3 Meillä on tuo samainen kaksikko -Tanger ja Ikat Kerela- ja nyt olen aikeissa hankkia jo toisenkin Kerelan! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana murunen, ja ihanaa kun autoit asian kanssa. Kiitos niin paljon. <3

   Teidän koti on kyllä todella kaunis ja sisustettu hyvällä silmällä.<3<3

   Delete
 2. Todellakin tiedän sen tunteen. Minulla tuo tunne on ollut muutaman vuoden jo sohvassa, haluan uuden, vaaleamman sohvan. Tuo iso, tumma rötiskö joutaisi jo johonkin toiseen kotiin asumaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah :D Sinulla on vain hiukan isompi tuo sisustuselementti. :D Minkälainen sohva sinulla on siis oikein mielessä? Mielelläni lukisin tästä aiheesta lisää blogissasi. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥