Sunday, October 29, 2017

Valkoista marmoria + alennuskoodi

* Yhteistyössä Ideal Of Sweden

Ideal Of Sweden on tämän syksyn uusimpia yhteistyökumppaneita, ja parisen viikkoa sitten sain heiltä ensimmäisen pakettini! Sain valita heidän upeasta valikoimasta kuoret itselleni, ja tuota valintaani taisin pohtia parikin päivää, sillä mieluusti olisin kotiuttanut yhdet jos toisetkin kuoret.

Snapseed-3

Minulla on käytössäni Iphone 6S plus, ja tähän puhelimeen on ollut todella vaikeaa löytää kuoria. Ensimmäiseksi kuorikseni valitsin nämä kauniin valkoiset marmorikuoret. Lopulta ajattoman kaunis olemus veti eniten puoleensa.

IMG_8729

Rakastan näitä kuoria, ja niin moni muukin on samaistunut tuntemuksiini nähdessäni nämä.  Minusta nämä kuoret eivät ole pelkästään kauniit suojakuoret, nämä ovat pikemmin tyylikäs lisäys asusteihin. :)

Näitä marmorikuoria löytyy tällä hetkellä myöskin muun värisinä, ja niin moneen eri puhelimen malliin, ja jotta ilo olisi yhteinen, sain teillekin alennuskoodin. Koodi Elisabete20 antaa teille koko Ideal of Swedenin valikoista -20% alennuksen ja on voimassa 31.10 asti. Valikoimaan pääset tästä!

Suloista sunnuntaita ihanuudet.

1 comment:

  1. Itsekin huomasin, että uuteen puhelimeeni ei tahdo löytyä suojakuoria. DNA.n liikkeestä löytyi tasan yksi malli ja se oli kelvattava tai oltava ilman. Tosi tyylikkäät noi sun kuoret <3

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥