Friday, February 23, 2018

Pienen blogitauon jälkeen...

On ihana olla takaisin jälleen täällä! Täällä elämä on puhtaasti ollut vain aika kiireistä viime kuukausien aikana ja aika ei ole vain riittänyt kaikkeen, vaikka kuinka olisi halunnut. Myönnän, että tämän tauon aikana on mielessä käynyt vaikka minkälaisia ajatuksia tämän blogin suhteen, lopettamisesta ihan uuden luomiseen. Vaikka ajatuksia on ollut monenlaisia, on ihana olla kuitenkin täällä takaisin ja kirjoittaa juuri tätä postausta teidän luettavaksi!

Instagramissa olen näiden menneiden kuukausien aikana vaihtanut monestikin teidän ihanien lukijoiden kanssa kuulumisia, mutta nyt haluankin kysyä tätä samaa asiaa ihan täällä blogin parissa. Mitä sinulle kuuluu ja kuinka sinun vuosi on lähtenyt käyntiin? Toivottavasti teidän jokaisen vuosi on lähtenyt käyntiin ihanasti ja olette pysyneet terveinä. 
IMG_2909

Mitä muuten pidätte meidän uusista julisteista? Valinnan vaikeushan siinä pääsi yllättämään, kun alkuvuodesta pääsin valitsemaan uusia julisteita kotiimme. Lopulta kuitenkin erilaiset tekstitaulut veivät jälleen sydämeni. Samalla kun tyttären huone sai eniten uutta ilmettä, sai keittiö sekä eteinen myös pienen ripauksen uutta tekstiä ilmeeseen.

IMG_2919 IMG_2329

Näin helmi-maaliskuun vaihteessa haluamme myös yhteistyön merkeissä jakaa teille Desenion kanssa -25% alennuskoodin ELISSABETES ajalle 6.3-8.3.  Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista @Desenio!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi. ♥